HAKKIMIZDA

Firma Profili



Firmamız, 1989 yılında İstanbul’ da kurulmuştur.Yatırımlarına, kararlılık ve azimle devam eden Fereks; plastik ambalaj sektörü içinde püskürtücüler, pompalar, kapaklar konusunu uzmanlık alanı olarak seçmiştir.



Yıllar içinde; aramıza katılan ,takım arkadaşlarımızın  katkıları ile sizlere, çevreye ( environment ) saygılı, çağdaş şartlarda üretim, en üst düzeyde kaliteli satış hizmetlerini vermekteyiz. Üretim teknolojisi konusunda dünya ölçeğinde saygın üreticilerle işbirliği yaparak müşterilerinin beklentilerine istikrarla karşılık vermektedir. Ekibimiz, müşterilerin ihtiyaç duyduğu tüm çözümleri değerlendirip, ciddiyetle sonuçlandırmaktadır. Türkiye’nin tüm bölgelerine ulaşan ürünlerimiz küresel pazarda da önemli özel taleplere cevap vermektedir. Fereks, Ar-Ge çalışmaları ile Türkiye’yi küresel pazarda temsil etmekte ve bu sayede birçok inovatif ürünü de bu pazara kazandırmaktadır.



PET, Polietilen dahil tüm Plastik ambalajlar, Tetik püskürtücü, pompa ve kapak sektöründeki köklü geçmişi, geleceği kucaklayan dinamik yapısı, güçlü insan kaynağı ile bölgesel ve uluslararası hedeflere doğru, emin adımlarla ilerleyen Fereks’i, hep birlikte carbon ayak- izimizin azaldığı-  bir geleceğe taşıyoruz.



Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da cesaret, tutku ve sorumlulukla ülkemizi ve sektörümüzü tüm dünyada temsil etmekten onur duyuyoruz.



Misyon



Sektörde 32 yıllık satış tecrübemiz, 23 yılı aşkın süredir üretim ve tescilli markalarımızla ilkelerine bağlı bir şekilde, hedeflerimiz doğrultusunda rasyonel üretim çözümleri geliştirmek.



Kalitede sürekliliği sağlamak, hızlı üretim, yenilikçi çözümler ve ulaşılabilir olmak.



Karbon ayak izimizi sürekli azaltmak. Bu konuda yaptıklarımız;



a) Binek ve Ticari araçlarımızı, HYBRID ve en az kirletici özelliği olana açalar el değiştirmek.



b) İmalat Makinelerimizi, ALL –Electric, makineler ile değiştirmek.



c) Fire oranın, sürekli takip ederek, ve en son teknolojiler kullanarak SIFIR a yaklaştırmak.



d) Binamızda, Yağmur Suyu depolamak,

Yapacaklarımız,

GES. inşaatı devam eden binamızda 1,000 kWh GES tesisini, 2022 yazında devreye almak




Vizyon



Kaliteli ürün, kaliteli hizmet, üstün güvenlik, ileri teknoloji ve güler yüzlü personeli ile pazarda edindiğimiz yeri korumak ve geliştirmek.



Dünya’nın en geniş ürün gamına sahip, küresel bir tedarikçi - üretici olmak.